buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Carbonara med parme-sansaus
Pasta carbonara er en god italiensk klassiker. Lag en deilig variant med ostesaus og server med et gult eggeøye.

Publisert: 24.okt.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
200 g bacon
½ grovhakket løk
1 ss rapsolje
400 g båndspagetti, gjerne fullkorn
4 egg
1 ½ dl matfløte
4 ss revet parmesan
4 ss grovhakket bladpersille
kvernet pepper
Slik gjør du:
1. Kok båndspagetti etter anvisning på pakken.
2. Brun bacon i små biter. Vend inn løk og la det frese til den er blank.
3. Skill eggegule fra -hvite. Visp eggehvite sammen med matfløte og parmesan. Hell av vann fra spagettien og vend inn parmesansausen. Tilsett bacon og løk og dryss over hakket persille.
Server med rå eggegule og smak til med kvernet pepper.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat