buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Ceviche av skrei
Ceviche kommer fra Sør-Amerika og består av rå fisk som blir «kokt i sitronsaft», det finnes i mange ulike varianter.

Publisert: 01.feb.2017 07:11
Oppdatert: 01.feb.2017 07:13

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g skreifilet

1 rød eller gul paprika

2 vårløk

1 sitron

1 lime

1 ts havsalt

1 ts sukker

1⁄2 rød chili

8 stilker frisk mynte

8 stilker frisk koriander

1 pk. karse

1 ss olivenolje

1⁄2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Fjern skinnet på fisken og kutt fileten i små terninger. Kutt paprika og vårløk i små biter, legg alt i en bolle, ha plastikk på og sett den i kjøleskapet.

2. Klem saften ut av sitronene og limen, tilsett salt, sukker og finkuttet chili, sett i kjøleskapet så det blir ordentlig kaldt. Vask urtene, grovkutt dem og sett dem på kjøl.

3. Rett før servering blandes saften sammen med fisken og grønnsakene. La det ligge i 10 minutter.

4. Rett før servering blandes urtene sammen, spar litt til pynt. Dryss over olivenolje, karse og sort pepper. Pynt med resten av urtene.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat