buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Chicken baseball
Bakt potet med kylling, paprika, vårløk og rømme er supergodt som kveldskos!

Publisert: 27.nov.2014 04:00
Oppdatert: 27.nov.2014 03:59

Ingredienser 2 porsjoner:2 bakepoteter400 g kyllingkjøtt fra lår eller filet, gjerne rester1 rød paprika2 vårløk2 ss seterrømmesalt og pepperSlik gjør du:1. Vask potetene godt og tørk dem med papir. Legg dem i en ildfast form og pensle med litt olje. Bak dem i ovn ved 225 ºC i ca. 1 time, eller til du kan stikke en kniv gjennom dem.2. Skjær kyllingkjøtt, paprika og vårløk i strimler eller biter. Skjær et snitt eller kryss i potetene og klem på dem slik at de åpner seg.3. Fyll kylling og grønnsaker i åpningen, legg på en klatt rømme og dryss over litt salt og pepper.Tips: Bakte poteter er enkel mat, men tar litt tid i ovnen. Potetbåter eller små, hele poteter kan bakes på samme måten, og serveres med aioli. Bakte poteter kan også fylles med kryddersmør, hvitløksmør, soppsaus, bacon og ost eller reker.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat