buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Chicken and chips
Kylling, poteter, aïoli og tomater i en uslåelig kombinasjon. Enkel snadderrett som passer til både hverdags og fest.

Publisert: 02.mai.2014 04:00
Oppdatert: 02.mai.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 grillete kyllinglår

8 poteter

1 ts salt

14 ts pepper

24 røde cherrytomater

4 ss majones

1 båt hvitløk

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 200 °C

2. Del potetene i båter, ha på olje, salt og pepper og fordel dem i en langpanne.

3. Del kyllinglårene i to og legg dem ved siden av potetene i langpanna. Stek i ca. 25 minutter.

4. Legg inn tomatene når 5 minutter gjenstår.

5. Lag aïoli ved å blande revet hvitløk og majones

6. Server kyllinglårene med aïoli, tomater, potetbåter og eventuelt sylteagurker.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat