buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Chili con carne
Chili con carne betyr chili med kjøtt. Chili con carne er ikke meksikansk mat. Dette er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men som er ekte amerikansk, trolig fra Texas.

Publisert: 16.jan.2015 04:00
Oppdatert: 16.jan.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:400 g kjøttdeig eller karbonadedeig2 ss margarin eller olje til steking1 finhakket løk2 båter finhakket hvitløk1 finhakket rød chili1 boks hermetiske tomater1 boks chilibønner1 rød paprika i biter1 båt grønn paprika i biter1 1/2 ts chilipulver1/2 ts malt spisskummen1/2 ts saltSlik gjør du:1. Ha margarin eller olje i en varm gryte. Vent til margarinen slutter å bruse, og brun kjøttdeig i to omganger sammen med løk, hvitløk og chili.2. Hell over hermetisk tomat og la det surre i 3-4 minutter.3. Bland inn chilibønner, paprika og krydder. La det koke et par minutter og smak til med salt.Server gjerne gryteretten med salat og brød.Liker du gryten litt ekstra hot? Ha i en til chili eller litt ekstra chilipulver.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat