buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Coleslaw-burger
 

Publisert: 12.mai.2010 07:45
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
400 g kjøttdeig - karbonadedeig eller familiedeig
1 ½ ts salt
1 ts pepper
½ dl vann
2 ss margarin eller olje til steking
1 løker i skiver/ ringer
12 skiver chorizopølse (tynne skiver)
4 skiver cheddar
1 gulrot revet eller kuttet i strimler
100 g hodekål revet eller kuttet i strimler
½ rødløk i strimler
2 ss seterrømme
1 ss majones
1 ts salt
1 ½ ts malt hvit pepper
1 ss lake av syltet agurk
12 cocktailtomater
4 stk hamburgerbrød

Slik gjør du
Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
2. Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
3. Lag coleslaw ved å blande gulrot, hodekål, rødløk, rømme, majones, salt, pepper og agurklake i en bolle.
4. Stek burgerne på sterk varme, ca 3 minutter på hver side. Legg på cheddarosten ca. ett minutt før de er ferdige.
5. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med coleslaw, chorizopølse, tomater, burger og løk. Pynt gjerne med en urtekvast på toppen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat