buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Conchiglie med ørret i sitronsaus
 

Publisert: 14.jun.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Denne pastaretten med laks eller ørret er rask og meget enkel å lage.

400 g laksefilet eller ørretfilet
4 ss smør
2 båt hvitløk
1 ss hvetemel
2 dl melk
2 ss sitronsaft
1 sitron
3 dl kremfløte eller matfløte
6 vårløker
4 ss bladpersille , finhakket
400 g pastaskjell

Slik gjør du
1. Skjær ørret-/laksefileten i terninger. Varm litt av smøret i en gryte og brun fiskefilet i to omganger ved middels varme. Sett fisken til side.
2. Finhakk hvitløken og snitt vårløken. La det surre på svak varme i ca 2 minutter. Tilsett hvetemel under omrøring.
3. Spe med melk under stadig omrøring. Kok opp og tilsett sitronsaft, revet skall av en halv sitron og kremfløte. La sausen småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett fisk og persille, og småkok i ca to minutter under omrøring.
4. Mens pastasausen lages kokes pastaen «al dente». Server med en grønn salat. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat