buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Coq au vin
En mer fransk rett enn denne fra Burgund kan man vanskelig tenke seg. Grunnoppskriften er den samme, selv om hanen i de fleste land for lengst er blitt avløst av kyllingen.

Publisert: 26.sep.2014 04:00
Oppdatert: 26.sep.2014 04:00

Ingredienser 5 porsjoner:

1 stor kylling (ca. 1500 g)

100 g lettsaltet sideflesk

1 12 ts salt

34 ts malt hvit pepper

ca. 20 sjalottløk

250 g frisk sjampinjong

1 ss smør

1 ss hvetemel

1 ss tomatpuré

noen kvister timian til pynt

Marinade:

ca. 35 cl rødvin

2 båter presset hvitløk

1 laurbærblad

2 ss hakket frisk timian

Slik gjør du:

1. Del kyllingen i 8 serveringsstykker.

2. Lag marinaden: Legg i kyllingstykkene og sett dem kjølig natten over.

3. Ta opp kyllingstykkene og tørk dem. Hell marinaden i en kjele og kok opp.

4. Skjær sideflesket i små biter og stek dem i en panne. Ha flesket over i kjelen, og la fettet bli tilbake i pannen. Dryss salt og pepper på kyllingstykkene og brun dem i pannen.

5. Legg kyllingstykkene over i kjelen. Tilsett så mye buljong at kjøttet så vidt dekkes. Ha eventuelt i tomatpuré for å gi retten rødlig farge. La det trekke i ca. 40 minutter eller til kjøttet er mørt.

6. Surr løk og sopp i en panne og ha det over i kjelen.

7. Jevn sausen eventuelt med litt sammenrørt smør og mel. Rør jevningen godt ut og la retten koke ytterligere 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server retten med poteter, ris eller brød. Pynt med timian før servering. (matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat