buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Crostini
Crostini er herlig tynne og sprø, og kan med fordel spises til et utall av anledninger. En god måte å bruke opp gårsdagens brød.

Publisert: 27.sep.2012 04:13
Oppdatert: -

Ingredienser
8 tynne skiver grovbrød
4 ss olivenolje
Slik gjør du
1. Skjær tre rundinger ut av hver brødskive. Legg dem på et stekebrett. Ringle over med olivenolje, og stek dem midt i ovnen på varmluft 180 °C til de blir gylne.
2. Ha på valgfritt “pålegg”. Her er det valgt en blåskimmelost med litt plommesyltetøy.
3. Oppbevar crostiniene i en lufttett beholder. De holder seg i ca en uke.
Tid: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 8
(Brød&Korn)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat