buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Currygryte i rundstykke
Dette er den mest populære streetfoodretten i Sør-Afrika.

Publisert: 19.aug.2016 04:00
Oppdatert: 19.aug.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

250 g kylling lårfilet

1/2 finhakket løk

2 ss olje til steking

2 båter finhakket hvitløk

1 ss revet frisk ingefær

1 ts sterk karri

1 ts chilipulver

1/2 ts sukker

1 ts salt og 1 ts pepper

1 boks grovhakkete hermetiske tomater

1 potet i terninger

1 gulrot i terninger

1/2 dl vann

4 fine rundstykker

1 bunt frisk koriander

2 sherrytomater

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i passe store terninger. Stek løk i olje til den er blank. Tilsett hvitløk, ingefær, karripulver, chilipulver, sukker, salt og pepper. Fres blandingen til den tykner.

2. Tilsett kyllingen og la det frese med i ca. ett minutt eller til det skifter farge.

3. Ha i hermetiske tomater og potet- og gulrotterninger. Sett på lokk, senk varmen og la det småkoke i 30 minutter.

4. Skjær av toppene på rundstykkene. Ta ut innmaten og fyll dem med kyllingcurry. Pynt med koriander og sherrytomat.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat