buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Dansk hakkebøf
Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også - som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!

Publisert: 14.sep.2012 04:13
Oppdatert: -

Ingredienser 4 porsjoner:
600 g kjøttdeig eventuelt karbonadedeig
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss margarin /olje til steking

Slik gjør du:
1. Kna sammen kjøttdeig, salt og pepper.
2. Form kjøttdeigen til 4 like store runde boller/bøffer og trykk de litt flate. Hakk forsiktig med en kniv på begge sidene av bøffene.
3. Stek dem på sterk varme i litt margarin/olje, ca. 1 minutt på hver side, skru ned til middels sterk varme og stek videre ca. 4 minutter på hver side, til bøffene er gjennomstekt.
Server bøffene på godt grovbrød med salat og stekt løk. Tradisjonelt dansk tilbehør er rødbeter, syltende agurker og kapers.
(matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat