buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
MØYSTAD GÅRD: Tom Vidar Guneriussen og Katrine Aalstad leverer blant annet overtidsmat fra Møystad i Vang.
 
Deilig med overtid
Å arbeide overtid er blitt rene fornøyelsen etter hvert som overtidsmaten er blitt stadig bedre.

Publisert: 04.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

For noen år siden var overtidsmat nærmest ensbetydende med tilkjørt pizza. Og to-tre kjappe pizza-måltider i uka var ikke nødvendigvis så veldig heldig for helsa.
I dag er det et helt annet utvalg i overtidsmaten. HAs kveldsskiftarbeidere gjorde i vinter en bedømming av hva som var tilgjengelig på kveldstid, og endte med take-awayen fra Hot & Spicy som best i Hamar.
Men nå har det dukket opp en ny seriøs konkurrent. Møystad gård i Vang startet opp virksomheten sin i sommer, og satser på både catering med og uten kokk, servering på gården og på overtidsmat.
Vi har prøvd det siste, og det er helt klart at dette vil gjøre overtidsmaten til en enda bedre og mer interessant opplevelse enn før. Hver uke, fra tirsdag til fredag, har Møystad en eller to retter med «overtidsmat», til minimum fem personer, og som er gratis tilkjørt i Hamar før klokka fem.
Så vi bestilte lammegryte med kokte poteter (95 kroner) fra Møystad til fem personer til klokka halv fem. På sekundet var maten på døra, med en rikelig porsjon rykende varm gryte og særs rikelig med kokte poteter. Smaksrikt og velbalansert med skikkelig trøkk for å gi lyst til å trå til på ei økt til.
Det er Tom Vidar Guneriussen og Katrine Aalstad som driver cateringen på Møystad. De satser på gode mattradisjoner fra Hedmarken, samtidig som vi vil være med på å skape nye tradisjoner med moderne impulser.
Framfor alt er det den lokale tilknytningen som gjelder. «Hedmarks første cateringselskap basert på lokale råvarer» het det da Katrine Aalstad og Tom Vidar Guneriussen første gang presenterte virksomheten sin på Møystad i begynnelsen av september.
Og her skal de ikke bare drive catering og overtidsmat, men også kurs- og restaurantvirksomhet. I første omgang er det det romslige kjøkkenet som skal tas i bruk. Her kan de servere opptil 20 gjester. Men de har også varslet at ra neste sommer blir det også kafé-virksomhet på gården.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat