buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Derfor bør du spise ananas

Publisert: 17.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Før var ananas-sortene vi fikk tak i her til lands gjerne litt sure, men nå er det kommet flere typer som er mye søtere.
Ananas er en god kilde til A- og C-vitamin. A-vitamin er viktig for synet og er med på å styre vekst og utvikling hos barn og unge. C-vitamin er en livsviktig antioksidant som beskytter cellene i kroppen mot skadelig nedbrytning.
Dessuten inneholder ananas en fordøyelsesfremmende enzym, bromelin, som stimulerer og letter nedbrytingen av tungt fordøyelig mat. I tillegg skal ananas angivelig hjelpe blodet til å koagulere, være betennelseshemmende, sårlegende og appetitt-skjerpende. Og de som tenker på vekta, kan trøste seg med at ananas er kalorifattig med omkring 47 kcal per 100 gram spiselige vare. Ananasen er moden når den har en gulbrun farge. Den skal ikke være for myk, og det skal lukte frisk og god ananas fra stilkfestet. Du kan bruke ananas til så mangt, både naturell eller i matlagingen som for eksempel på pizza, i salater eller i pai. (newswire.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat