buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Dessert-pizza
Pizza på grillen gir en annen smak enn ovnspizza. Lag en dessertpizza med friske sommerfrukter og ost, du er garantert en fantastisk smaksopplevelse.

Publisert: 27.jul.2016 04:00
Oppdatert: 27.jul.2016 04:00

Ingredienser 2 porsjoner:

100 g kremost naturell

2 friske fiken, delt i 4

2 nektariner i skiver

50 g blåmuggost

1 ss honning

2 stilker grovhakket bladpersille

Pizzabunn:

15 g fersk gjær

1 1⁄2 dl vann

1 ts honning

Ca. 250 g hvetemel

2 ss olje

Slik gjør du:

1. Bland ut gjær i lunkent vann. Rør inn honning. Ha i hvetemel og elt deigen sammen. Deigen skal være litt løs. Ha over olje og la deigen heve til dobbel størrelse, 30–45 min.

2. Klapp pizzadeig til ønsket størrelse. Legg deigen på grillristen og la den grille i 3–4 minutter på hver side, til den er nesten gjennomstekt.

3. Smør kremost på grillet pizzabunn. Legg på fiken og nektarin, smuldre blåmuggost over. La pizzaen grille på indirekte varme til osten har smeltet, ca. 5 minutter.

4. Dryss honning og grovhakket bladpersille over rett før servering.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat