buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Dessertpizza
Pizza på grillen gir en annen sjarm og smak enn ovnspizza. Lag en dessertpizza med friske sommerfrukter og deilig ost.

Publisert: 21.jul.2015 04:00
Oppdatert: 21.jul.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

200 g kremost naturell

4 friske fiken delt i 4

4 nektariner i skiver

100 g blåmuggost

2 ss honning

4 stilker grovhakket bladpersille

Pizzabunn:

30 g fersk gjær

3 dl vann

2 ts honning

Ca. 500 g hvetemel

4 ss olje

Slik gjør du:

1. Bland ut gjær i lunkent vann. Rør inn honning. Ha i hvetemel og elt deigen sammen. Deigen skal være litt løs. Ha over olje og la deigen heve til dobbel størrelse, 30–45 min.

2. Klapp pizzadeig til ønsket størrelse. Legg deigen på grillristen og la den grille i 3–4 minutter på hver side, til den er nesten gjennomstekt.

Ha olje i hendene når du klapper ut deigen, og pensle grillristen.

3. Smør kremost på grillet pizzabunn. Legg på fiken og nektarin, smuldre blåmuggost over. La dessertpizzaen grille på indirekte varme til blåmuggosten har smeltet, ca. 5 minutter.

4. Dryss honning og grovhakket bladpersille over rett før servering.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat