buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KAFFE: Husk å rense kaffeutstyret.
 
Drikker uren kaffe

Publisert: 03.mai.2013 04:13
Oppdatert: -
Nordmenn brukte over 660 millioner kroner på kjøp av kaffemaskiner i 2012. Likevel husker kun halvparten av befolkningen å rengjøre kaffeutstyret sitt månedlig eller oftere.
Kapselmaskinene er desidert mest populære blant befolkningen, og utgjorde hele 48 prosent av totalsalget i fjor.
Men samme hva en bruker, er rengjøring av kaffeutstyret viktig for både vedlikehold av maskinene og for smak. Spesielt er dette viktig for kapselmaskinen, fordi den har så tynne vannrør, sier Mona Hegrenes, salgssjef i NKI Handel AS.
En undersøkelse viser at 72 prosent av befolkningen har en kaffetrakter hjemme. For første gang selges det flere pods- og kaffemaskiner enn kaffetraktere, ifølge Elektronikkbransjens rapport.
Norge har tradisjonelt vært et filterkaffemarked, men har adoptert kapselmaskinene raskt. Samtidig er også kaffekvernmarkedet på vei oppover igjen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat