buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Dronning Maud-fromasj
 

Publisert: 22.jun.2010 04:12
Oppdatert: -

(6 porsjoner)
5 gelatinplater
1 plate kokesjokolade
6 dl kremfløte
5 stk eggeplomme
5 ss sukker
2 ss kokende vann
½ dl portvin

Slik gjør du
Bløt gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter.
Visp fløten til luftig krem. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland eggedosis og krem. Klem ut vann av gelatinen og smelt de i ca 2 ss kokende vann. Tilsett portvin og bland gelatinoppløsningen i fromasjkremen. Sett kremen et kjølig sted til kremen begynner å stivne. Riv sjokoladen fint. Legg fromasjkrem og sjokolade lagvis i husets fineste dessertbolle eller porsjonsvis i f. eks vinglass. La den stivne i kjøleskapet.
(mat.no)

Dronning Maud
Maud Charlotte Mary Victoria, 1869-1938, norsk dronning, datter av Edward 7. og dronning Alexandra, 1896 gift med prins Carl (kong Haakon 7.), kronet i Nidarosdomen 22.6.1906 og mo til kong Olav 5.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat