buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Dukkah-egg
Dukkah er en egyptisk krydderblanding med frø og nøtter, og serveres ofte som en dipp til brød eller grønnsaker. Vi har rullet kokte egg i dukkaen som en liter forrett sammen med godt brød, eller som en av flere tapas- eller mezeretter.

Publisert: 13.jul.2016 04:00
Oppdatert: 13.jul.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

Dukkah:

30 g hasselnøtter

50 g sesamfrø

2 ss malt koriander

2 ss malt spisskummen

1 ss chilipulver

2 ss paprikapulver

1 ts tørket timian

1 ts salt og 1⁄2 ts kvernet pepper

1 beger alfalfaspirer til servering

Slik gjør du:

1. Kok egg i 8 minutter og avkjøl i rennende kaldt vann. Rist hasselnøtter i en tørr stekepanne i 4–5 minutter, ha dem over i et kjøkkenhåndkle og gni dem kraftig så skinnet løsner. Grovhakk nøttene for hånd.

2. Rist sesamfrø på samme måte til de er gylne. Ha dem over på et tørkepapir. Bland sammen alle ingrediensene til dukkah i en skål.

3. Hell litt av dukkah i en dyp tallerken og rull ett og ett egg i blandingen. Lag små «reder» av spirene, og server eggene på et fat i hvert sitt rede.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat