buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Izgara køfte
 
Dyrt og middels

Publisert: 08.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
Alanya restaurant i Vangsvegen 23, åpent har åpent hver dag. På menyen har de tyrkiske retter, salater, pastaretter, pizza, spesialiteter av okse indrefilet og kylling. De har også fire fiskeretter. Overtidsarbeiderne valgte seg tyrkisk mat.
Opplyst leveringstid: 15 minutter. Faktisk leveringstid: 20 minutter.
Tavuk shish er marinerte biter av kyllingfilet på spyd, med tomat, paprika, løk, tomatsaus og ris (kr 189), mens izgara køfte (189) er tyrkiske kjøttkakersalat. Begge rettene ble servert med grillet paprika, ris, tomatsaus og yoghurt, samt salat, pitabrød og kryddersmør til.
Sausen til de to rettene viser seg å være den samme. Tomatsausen er mildt og vennlig krydret, og rundet av med yoghurt skremmer den ikke engang de mest forsiktige smaksløkene. Pitabrødet er smakssatt med sesamfrø og spisskummen, og sammen med kryddersmøret er det nesten et lite måltid i seg selv. Salaten ser ut til å være levert i poser ferdig kuttet fra Bama, og er slapp og smakløs. Det er mer enn nok mat til å holde det gående i timevis uten at sultfølelsen kommer tilbake.
Innvendingen mot er imidlertid prisen. Den hjemmelagede tomatsausen går igjen på et flere av de tyrkiske rettene, og det framstår som samlebåndsmat, men er blant testens dyreste.
Terningkast tre
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat