buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
kaffebar: Barista Therese Pedersen serverer jobbkaffe på Helsfyr i Oslo.
 
Egen barista på jobben

Publisert: 12.okt.2012 04:13
Oppdatert: -
Gammel, sur trakterkaffe taper terreng. Større arbeidsplasser skaffer seg egen kaffebar og barista.
- Den klassiske kantinekaffen som har stått på kolben i to-tre timer er passé. Folk vil ha god kaffe mens de er på jobb også, sier avdelingssjef Bodil Hilton i ISS Catering.
- For bedrifter som vil ha tak i unge, flinke arbeidstakere er en god kantine blitt et av godene man skilter med. En kaffebar med egen barista er et skritt videre på den veien, sier Hilton.
Kaffebarene er fysisk adskilt fra kantinene, som en egen avdeling med disk, bord og stoler. Bak disken står en barista, det vil si en som er spesialist på å tilberede kaffe.
- Det går mest av caffé latte. Det er flest kvinner som kjøper den, men også stadig flere menn. Americano er nok menns favoritt en stund til, sier barista Therese Pedersen. Hun har en jevn strøm av gjester i kaffebaren til kontorfellesskapet på Helsfyr i Oslo.
Mest trafikk er det i åtte-ni-tiden om morgenen. (NW)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat