buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Egg- cocotte
Bakte egg, eller Oeufs en Cocotte, er en elsket fransk klassiker. Server egg cocotte med ristet brød, og du har et fantastisk lite lunsjmåltid.

Publisert: 10.apr.2014 04:00
Oppdatert: 10.apr.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

½ ss margarin til smøring

1 dl revet hvitost

4 ss crème fraîche original, 35 %

8 røde cherrytomater

salt og kvernet pepper

1 ss hakket frisk timian

4 skiver grovt brød

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 220°C. Smør små porsjonsformer med margarin. Dekk bunnen med revet ost. Del cherrytomatene i to og tilsett sammen med crème fraîche. Knekk ett egg i hver form og dryss over salt, pepper og timian.

2. Sett formene på en rist midt i ovnen. Bak i ovn i 10-15 minutter.

Server med godt brød, gjerne ristet noen minutter i ovnen.

Egg cocotte smaker ekstra godt med litt hakkete grønnsaker, sopp eller skinke.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat