buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Egg- og tunfisksalat
Noen ganger smaker det best med en salat i stedet for noe varmt å spise. I denne egg- og tunfisksalaten kan du gjerne bruke kokte poteter fra gårsdagens middag.

Publisert: 19.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du
(4 porsjoner):
4 stk. egg
1 stk. romanosalat
3 stk. tomat
1 stk. rød paprika
½ stk. rødløk
1 boks hermetisk tunfisk i vann
1 ts kapers
1 boks hermetiske kikerter

Dressing:
3 ss virgin olivenolje
2 ss hvitvinseddik
salt og pepper
Slik gjør du
1. Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl i rennende, kaldt vann.
Skrell eggene og del dem i båter.
2. Del opp resten av ingrediensene til salaten i passe store salatbiter og anrett på et fat. Legg eggebåtene på toppen.
3. Bland sammen olje og eddik til dressingen og smak til med litt salt og pepper. Fordel dressingen over salaten. (Kilde: www.matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat