buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Egg Benedict

Publisert: 10.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Egg Benedict er en uslåelig klassiker!
4 kjøleskapskalde egg
4 ss eddik
1 ts salt
ca. 1 l vann
200 g frisk spinat
1 ss smør
1 båt hvitløk
salt og pepper
4 skiver brød
4 skiver røkt kalkunpålegg
Hollandaisesaus
2 eggeplommer
75 g smeltet smør
1 ss sitronsaft
salt og pepper
Slik gjør du
1. Kok opp vann og tilsett eddik og salt.
2. Knekk eggene i en kopp. Rør om i vannet med tresleiv til det dannes en «syklon» i midten. Ha i eggene og ta kjelen av platen. La eggene ligge i vannet i 3-4 minutter. Ta opp eggene med en hullsleiv og legg dem på et kjøkkenpapir.
3. Smelt smøret til sausen. Ha eggeplommene i en stålbolle. Tilsett sitronsaft og litt salt. Visp eggeplommene over en kjele med varmt vann og spe forsiktig med det smeltede smøret. Smak til med salt og pepper.
4. Skyll spinaten godt. Surr den raskt i en stekepanne i litt smør. Vend rundt spinaten med en hvitløkbåt på en gaffel. Smak til med salt, pepper.
5. Ha kalkunpålegg på brødskivene. Fordel spinaten over og legg på de posjerte eggene. Hell over sausen. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat