buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Eggepanne med brokkoli
Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du skulle ha i kjøleskapet. I denne eggepannen har vi brukt rause buketter med brokkoli og toppet herligheten med spekeskinke, cherrytomater og rucola.

Publisert: 25.feb.2016 04:00
Oppdatert: 25.feb.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

8 egg

1 dl matfløte

1 ts salt

1 brokkoli

1⁄2 pakke rucola

4 skiver spekeskinke

1 pakke rød cherrytomat

Slik gjør du:

1. Del brokkoli i små buketter. Kok opp vann, ha i salt og kok bukettene i 2 minutter. Sil av vannet og avkjøl dem i kaldt vann.

2. Knekk egg i en bolle, ha i fløte og salt, og pisk lett sammen.

3. Ha margarin i en middels varm panne. Hell i eggeblandingen når margarinen slutter å bruse.

4. Legg på brokkoli når eggepannen har stivnet noe. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme til eggene har stivnet.

5. Legg på spekeskinke, halve cherrytomater og rucolasalat før servering.

Server med noen gode skiver av eltefritt grytebrød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat