buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Elgbiff med bacon
Indrefilet av elg er et edelt stykke kjøtt, som gjerne kan opphøyes ved å få en baconskive surret rundt seg.

Publisert: 11.nov.2016 10:50
Oppdatert: 11.nov.2016 10:51

Ingredienser 4 porsjoner:

ca. 800 g indrefilet av elg, delt i biffer

8 skiver bacon

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

2 ss margarin

8 gulrøtter, ev. babygulrøtter

Appelsinsaus:

20 stjerneløk

5 dl appelsinjuice

1 ss sitronsaft

2 ss brunt sukker

2 ss smør

1 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du:

1. Rens småløk, og legg dem i en kjele med appelsinjuice, sitronsaft og sukker. Fosskok uten lokk i ca. 20 minutter til sausen har tyknet. Rør inn smør og hakket persille.

2. Krydre elgbiffene med salt og pepper, og surr to baconskiver tett rundt biffene. Fest eventuelt med en tannstikker.

3. Bruk god varme, brun biffene fint rundt på baconsiden først. Stek snittflaten til det begynner å piple opp kjøttsaft, snu, og stek på den andre siden til det kommer fram kjøttsaft. Da er biffen medium stekt.

4. Sett gulrøtter over til koking.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat