buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Elghakk

Publisert: 15.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
•Gryterett kokt på kvernet elgkjøtt, gjerne sammen med litt hakket løk, kanskje litt sopp, men i alle fall salt og pepper.
•Kan kokes i vann, men blir best når den kokes i elgkraft.
•Retten tåler oppvarming meget godt uten at den ødelegges.
•Langtidskoking, gjerne over to dager med pause mellom, gir best resultat.
•Kan tilsettes rømme, men meierismør er bedre.
•Serveres med rikelig med sø (sjysaus fra kokingen) slik at potene kan moses på tallerkenen med gaffelen.
•Elghakk er årstidsbetinget festmat.
•Utelat persilledusken til pynt, men bruk rørt tyttebær og flatbrød som tilbehør.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat