buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Elgkarbonader
Saftige og smakfulle elgkarbonader er en fulltreffer, enten det er til familiens hverdagsmiddag eller i selskapelige anledninger.

Publisert: 07.nov.2014 04:00
Oppdatert: 07.nov.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g elghakk (kvernet elgkjøtt)

1 ts salt og 12 ts pepper

1 ss potetmel

1 ss hvetemel

1 egg

25 ts revet muskatnøtt

1 ts tørket timian

2 dl matfløte

2 ss margarin til steking

Slik gjør du:

1. Rør salt inn i kjøttdeigen til den blir seig. Rør inn potetmel, hvetemel og krydder. Tilsett egg og bland godt.

2. Spe med fløte i to omganger, og rør godt mellom hver gang.

3. Del deigen i åtte emner og form til karbonader på en våt fjel. Stek i ca. 2 minutter på hver side til de er så vidt gjennomstekt.

4. Server elgkarbonader til middag med grønnsaker, kokte poteter og tyttebærsyltetøy.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat