buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Elgpiroger

Publisert: 03.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Piroger smaker ypperlig til kveldskos, og er dessuten hendige å ha med seg både på tur og som nistemat. Vi har laget noen som barna garantert liker!
500 g kvernet elgkjøtt (du kan også bruke karbonadedeig)1 hvitløkbåt
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts paprikapulver
1 ts tørket oregano
1 ss margarin
¼ purre
4 dl hvitost2 pk ferdig pizzadeig (rå), langpanne. 1 egg
Slik gjør du
1. Finhakk hvitløk og brun den sammen med elgkjøtt og krydder i en panne. Del purre i ringer og la den surre med et par minutter. Ta det ut av panna og tilsett ost.
2. Rull ut pizzadeigen, og lag sirkler som er 16-17 cm i diameter. Bruk en skål eller lignende, og skjær rundt kanten med en pizzatrinse eller kniv.
3. Legg 1-2 ss fyll på hver sirkel, og pensle langs kanten med sammenvispet egg. Bruk en gaffel og trykk ned. Legg pirogene på stekebrett dekket med bakepapir.
4. Pensle pirogene med sammenvispet egg. Strø gjerne på litt oregano til pynt. Stek på 220 °C i 10-12 minutter.
Server nystekte elgpiroger som kosemat til kvelds eller ta dem med i sekken når du skal ut på tur. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat