buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Elgpiroger
Piroger smaker ypperlig til kveldskos.

Publisert: 25.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

Vi har laget noen som barna garantert liker!
(8 porsjoner)
1 kilo elghakk (kvernet elgkjøtt)
2 båter hvitløk
2 ts salt
1 ts pepper
2 ts paprikapulver
2 ts tørket oregano
2 ss margarin
½ k purre
8 dl hvitost
4 pakker ferdig pizzadeig (rå)
langpanne
2 egg
Slik gjør du
1. Finhakk hvitløk og brun den sammen med elgkjøtt og krydder i en panne. Del purre i ringer og la den surre med et par minutter. Ta det ut av panna og tilsett ost.
2. Rull ut pizzadeigen, og lag sirkler som er 16-17 cm i diameter. Bruk en skål eller lignende, og skjær rundt kanten med en pizzatrinse eller kniv.
3. Legg 1-2 ss fyll på hver sirkel, og pensle langs kanten med sammenvispet egg. Bruk en gaffel og trykk ned. Legg pirogene på stekebrett dekket med bakepapir.
4. Pensle pirogene med sammenvispet egg. Strø gjerne på litt oregano til pynt. Stek på grader i 10-12 minutter. Server nystekte elgpiroger som kosemat til kvelds eller ta dem med i sekken når du skal ut på tur.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat