buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Steakhouse Company: En rolig kveld.
 
En ekte western i gågata
Mattest: Profilen er ikke til å misforstå på Steakhouse. Men det mangler litt på gjennomføringen.

Publisert: 09.sep.2016 06:10
Oppdatert: 09.sep.2016 09:44

Midt i gågata ligger Steakhouse Company med et røft mørkt interiør, bilder av indianertelt og saler på veggene og countrymusikk i bakgrunnen. Western-følelsen var til å ta og føle på. Bord ble anvist av en servitør som knapt smilte da vi ankom.

Det var en spennende meny vi fikk på bordert. Karribasert sjampinjongsaus, tequila i peppersausen. Og intet mindre enn biffoppskrifter « ... fra en av verdens beste kjøkkensjefer». Hanna valgte pepperstek som hun så ofte gjør når muligheten byr seg. Ytrefilet av okse med tequila peppersaus, sauterte grønnsaker og råstekte poteter.

Henriette gikk for steak Diane med rødløkschutney, karribasert champignon-saus og de samme potetene. Menyen fortalte nemlig at dette er en av superkokk Gordon Ramseys signaturretter, noe som pirret nysgjerrigheten.

Det var umulig å se forskjell på de to rettene da servitøren satte dem på bordet. Noen små gulrotstrimler og en ørliten enslig brokkolibunt var grønnsakene som fulgte biff med saus.

«Kokken kunne godt vært litt mer spandabel med grønnsakene, men cowboyer trenger kanskje ikke brokkoli», mumlet Hanna.

Perfekt steketemperatur på kjøttet, men peppersausen var i tammeste laget for Henriettes smak. «It’s burns, burns, burns ...», sang Johnny Cash på høyttaleranlegget, uten at var noe tegn til krydderbrann i peppersausen.

Solid og ordentlig, men det lille ekstra knyttet til tilbehøret manglet. Henriette var også litt mer heldig enn Hanna med sitt kjøtt. Biffen til Hanna var litt seig.

Begge savnet mer smak i sausen. Hvis Henriette la godsiden til kunne hun kanskje ane et hint av karri, men mye var det ikke.

Til dessert valgte Henriette Brownies, servert med friske frukter og Hanna gikk for bringebærcoulis og fruktsalat med vaniljeis. Tydelig ferdigmatpreg på kaken, mens kiwibitene var begravet langt, langt nede i isen. «Å kalle dette fruktsalat er en fornærmelse», sa Hanna skuffet.

Når man bruker 1300 kroner på en middag håper man på det lille ekstra.

En hyggelig servitør som gjør måltidet spesielt, en lekkert anrettet middag, noen smaker og kombinasjoner du ikke ville tenkt på selv. En raus og god ramme rundt måltidet. Steakhouse Company leverer dessverre ikke mer enn et minimum.

HANNA OG HENRIETTE

 
Pepperstek: Med tequila på Steakhouse.
Steak Diane: Med rødløkschutney.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat