buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Stemning: Stort engasjement på O’Learys da den åpnet forrige helg. Foto: Kristian Einang
 
En sportsbar til folket
Mattest: Hamarsingene gikk mann av huse for å sjekke den nye sportsbaren da O’Learys åpnet dørene.

Publisert: 20.jan.2017 06:47
Oppdatert: 20.jan.2017 06:53

Hanna og Henriette er sant å si ikke helt sikre på hva man kan vente seg på en sportsbar. Men damene gleder seg til å prøve dette nye tilskuddet til Hamars uteliv. I halv fem-tiden setter de kursen mot Strandgata.

De skjønner raskt at de ikke har forstått hvilken begivenhet dette er. – Dere kan ikke få bord. Folk har sittet her siden klokka to for å se kampen klokka fem, sier den hyggelige hovmesteren ved inngangen. 250 sitteplasser opptatt altså, og i tillegg er det 100 som står.

Det blir ståplass på Hanna og Henriette også, men med god utsikt til TV-skjermene ved bardisken.

-Nå er vi en del av partyet, så spiser vi heller etterpå, sier Henriette.

Og stemning er det. Overalt er det supportere med fotballskjerf og fotballdrakter.

Litt kø for å kjøpe drikke rett før avspark, men de som prøver å snike, blir elegant stoppet av hardt arbeidende bartendere. I det hele tatt imponerer personalet. Fullt hus, og trøkk, men bestillingene håndteres raskt og med en positiv, framoverlent innstilling.

Det store lokalet i flere etasjer er definitivt innredet for de sportsinteresserte. Overalt er det store og små TV-skjermer som viser ulike idretter.

- Her går du ikke hvis du vi ha en usjenert prat med kjæresten i et hjørne, sier Henriette.

Kampen er over, og det dekkes opp til ny bordsetning. Henriette går for fajitas med kylling, mens Hanna lenge har gledet seg til en «hot chili burger» merket med to chilier i menyen. De er sultne etter å ha nippet til glassene gjennom to lange omganger med fotball.

Fajitasen er fresende varm fra ovnen med velsmakende tilbehør. Her kommer ingrediensene på en ildfast jernplate, så Henriette kan lage hver lefse selv. Gode dipper i små skåler, men litt hottere smak kunne det godt vært.

Hanna er godt fornøyd med burgeren. Stor og saftig. Men har kokken glemt chili undrer hun? Den tydelige kryddersmaken glimrer med sitt fravær.

Hanna prøver «death by chocolate» mens Henriette er spent på pecannøttpaien. Mange kjederestauranter gir dessertene litt preg av ferdigmat. Den følelsen fikk vi ikke på O’Learys. En saftig sjokoladekake dandert med saus, is og krem er ren nytelse. Paien får også godkjent. Joda. Hanna og Henriette kommer nok tilbake.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat