buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Veteran: Hot&Spicy er et av Hamars eldste eksisterende spisesteder.
 
En veteran i bransjen
Mattest: Husker du da Hot&Spicy var noe av det mest eksotiske Hamar kunne by på? Den holder stilen, men er kanskje ikke like hot.

Publisert: 06.okt.2016 10:14
Oppdatert: 06.okt.2016 10:18

Det er lenge siden Hot&Spicy var en nyhet i byen. I 2002 åpnet den, den gangen som et eksotisk innslag i Hamar. Annerledes, en nykommer, med sterk mat.

Nå er Hot&Spicy i ferd med å bli en gammel traver som restaurant å regne. Et av byens eldste utesteder som er i drift. Men har det skjedd noe siden sist?

– Jeg husker jeg var der en gang for fem år siden, sier Hanna som er litt forventningsfull.

Hun konstaterer raskt at det meste er likt. Interiøret er enkelt og litt upersonlig. Men stemningen er absolutt hyggelig blant de relativt få gjestene. Mottakelsen er også god når Hanna og Henriette kommer.

Menyen er ikke forandret. Her holder de den stilen de har hatt og som kjennetegner stedet.

Hanna velger vårrull som en liten forrett, mens Henriette ønsker seg noe varmt og går for pekingsuppe.

Hanna synes vårrullen er litt for enkel og kunne ønsket seg en dipsaus til. Henriette er strålende fornøyd med suppa.

Hot&Spicy har en rikholdig meny med mat fra mange regioner. Hanna og Henriette lar seg friste av de sterke rettene.

Det blir chop suey de luxe fra Sze Shuan på Hanna, og indrefilet Hot&Spicy på Henriette. Forventningsfulle håper de på retter med litt krydder og krutt i. De blir ikke skuffet.

– Minner litt om Dinner i Oslo, men kanskje et noen hakk under, sier Hanna.

Dette er en kinesisk restaurant som ønsker å holde et høyt nivå. Dessuten er det et overraskende godt utvalg i viner, og både japansk og thailandsk øl. Servitøren har på seg nålen som viser at hun er utdannet vinkelner. En sjeldenhet på asiatiske restauranter.

Til dessert deler de to en fritert banan, den har Henriette spist før og den er absolutt en dessert man lengter tilbake til. Slik fritert banan skal være, og det er Hanna helt enig i.

Det er ingen ting å si på servicen. Helt fra vi kommer til vi går er servitørene oppmerksomme og tilstedeværende. Her ønsker man å få til noe.

Men vi lurer allikevel på hvor lenge de vil kunne holde det gående uten å fornye seg. Riktignok har Hot&Spicy skaffet seg mange stamgjester. Men konkurransen har blitt tøffere enn den var da det var en eksotisk nykommer.

 
Sterkt: Chopsuey de luxe à la Sze Shuan
Biff på kinesisk: Indrefilet Hot&Spicy
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat