buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Enchilada
Enchilada er en smaksfull, gratinert rett fra Mexico. Den består av tortilla fylt med en deilig kjøttblanding. Server gjerne med ris, bønnestuing, salsa, ost, salat og grønnsaker.

Publisert: 21.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
500 g kjøttdeig
1 glass tacosaus eller enchiladasaus
1 boks chilibønner
2 dl revet ost
8 hvetetortilla eller maistortilla
1 glass salsa
1 beger lettrømme
2 tomater
½ stk. purre
Slik gjør du:
1. Brun kjøttdeigen og tilsett ca. 2/3 av enchiladasausen. La sausen koke etter anvisning på glasset. Mos chilibønnene med en stavmikser.
2. Varm tortillaene i ovnen etter anvisning på pakken. Fordel kjøttfyllet på hver tortilla, rull sammen og legg dem over i et ildfast fat. Øs over resten av enchiladasausen og dryss over revet ost.
3. Gratiner i stekeovnen på 250 °C til osten har smeltet og fått en fin gyllen farge.
4. Legg en skje salsa og en skje rømme på hver enchilada og pynt med tomatbåter og purreskiver.
Server enchilada som den er eller med ekstra tilbehør som bønnesalsa eller chilibønner, meksikansk ris og revet ost.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat