buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Enkelt på grillen

Publisert: 18.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
Når sommeren melder sin første, forsiktige ankomst, har vi ikke lyst til å bruke tid på kjøkkenet. Nå vil vi nyte de varmende solstrålene vi har lengtet etter en hel vinter, og ikke være inne en solblank forsommerdag. Det er tid for å plukke fram grillen!
Det aller enkleste er å ty til pølser eller koteletter. Mange butikker selger også ferdig marinerte produkter. Ferdig grillsaus og oppkuttet salat finnes også i handelen. Men det trenger heller ikke kreve store forberedelser å gi måltidet en litt mer personlig twist.
Gni for eksempel en hel svinefilet med tørr krydderblanding før du legger den på grillen et kvarters tid. Paprikapulver, peppermiks, salt og chili kan være alt du trenger. Krydderblandingen gir fileten en nydelig, svart stekeskorpe. Amerikanerne kaller det «blackened fillet of pork», og teknikken kan selvsagt også brukes på andre kjøttslag.
Pakker du også inn noen grønnsaker i aluminiumsfolie og legger dem på grillen, sørger du for de foreskrevne fem om dagen. Grønnsakpakkene kan du jo lage kvelden før du skal ut og grille.
Grillspyd er populære hos både voksne og barn, og med mørt lammekjøtt i biter, er du garantert godt resultat. Tre gjerne sjalottløk og squashbiter på spydene også, pensle litt med olje, legg på grillen noen minutter - og voilá! Middagen er klar.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat