buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Eple-og potetgrateng

Publisert: 27.nov.2010 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
500 g melen potet
3 epler
1 løk
2 ss smør
salt og pepper etter smak
2 ½ dl matfløte
3 dl reven jarlsberg
Slik gjør du
Still stekeovnen på 200 °C. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Vask eplene og skrell dem, skjær i båter. Skrell løk og del i halve ringer. Smør en ildfast form og fordel poteter, epler og løk lagvis i formen. Dryss salt og pepper mellom lagene.
Hell over matfløte og dryss over reven jarlsbergost.
Stek på nederste rille i ovnen, ca. 40 minutter.
Server rykende varm med tilbehør som noen skinkeskiver - evt. røkte pølser, grønn salat og frisk frukt/bær.
Visste du at epler er kalorifattige og rike på fiber. Når det gjelder vitaminer og mineraler har ikke eplet så høyt innhold, men siden vi spiser eple ganske jevnlig har det likevel en betydning for kostholdet vårt. Flest C-vitaminer finner vi rett under skallet, så spis epler med skallet på. Det kan også nevnes at lagringsepler inneholder noe mer C-vitaminer enn de tidlige sortene. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat