buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Eplebakt kalkunkorv på potet- grateng

Publisert: 28.okt.2009 05:01
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
500 g falukorv av kalkun
1 kg poteter
1 ts salt
2 ts tørket timian
3 dl matfløte
1 dl hvitost revet
1 stk eple
I stekeovn 225 grader i ca 40 minutter
Slik gjør du
Vask og skrell potetene.

Skjær den i tynne skiver. Bland poteter, salt og urter i en smurt ildfast form. Hell på matfløten og strø over osten. Stekes i ovnen i ca 40 minutter.
Skjærsnitt i kalkunpølsen,nesten helt gjennom.
Skjær eplet i tynne skiver og stikk epleskivene ned i pølsen.
Legg pølsen på potetgratengen når det gjenstår 20 minutter av steketiden.
Servergjerne meden frisk grønn salat og gulrotstaver. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat