buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Eplebakt kalkunkorv på potetgrateng
Prøv noe friskt og godt til middag. Eplene kan like godt brukes i en middasrett som til en dessert.

Publisert: 12.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du:

(4 porsjoner)
500 g falukorv av kalkun
1 kg potet
1 ts salt
2 ts tørket timian
3 dl matfløte
1 dl hvitost revet
1 stk. eple
Slik gjør du:
I stekeovn 225 °C i ca. 40 minutter
Vask og skrell potetene. Skjær dem i tynne skiver.
Bland poteter, salt og urter i en smurt ildfast form. Hell på matfløten og strø over osten.
Stekes i ovnen i ca. 40 minutter.
Skjær snitt i kalkunpølsen, nesten helt gjennom.
Skjær eplet i tynne skiver og stikk epleskivene ned i pølsen.
Legg pølsen på potetgratengen når det gjenstår 20 minutter av steketiden.
Server gjerne med en frisk grønn salat og gulrotstaver.
(Kilde: www.melk.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat