buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Estragon- gratinert hummer

Publisert: 17.okt.2009 05:00
Oppdatert: -
(4 personer)
2 hummer (½ hummer til hver)
1/2 løk
1 fedd hvitløk
4 store sjampinjong
2 vårløk
2 dl fløte
ca 50 gram maisenna
1 stilk estragon
30 gram parmesan
salt og pepper
Slik gjør du
Bruk kokte hummer, eller kok dem selv. Dette gjør du ved først å bedøve hummeren ved å legge dem i mettet saltlake (31/2 dl salt per liter vann) et par minutter.

Kok dem deretter i kokende, lettsaltet vann i ca 20 minutter.
Avkjøl hummerne i kokevannet. Legg hummeren på ryggen og skjær med en spiss og skarp kniv langs midtlinjen.
Fjern paven som sitter som en blære under øynene, og strenger som går som en mørk stripe langs ryggen. Knekk klørne og legg kjøttet i hummerskallet.
Fres løk og hakket hvitløk i olje i 1/2-1 minutt. Tilsett sjampinjong og vårløk, og hell over fløte. Jevn med maisenna rørt ut i vann, og la det koke i 2-3 minutter. Tilsett estragon, salt og pepper. Hell sausen over hummerkjøttet og strø over revet parmesan. Gratiner i ovn på 200 grader i 2-3 minutter, til de er gyldne og deilige.
Server med en enkel salat og godt brød. (Eksportutvalget for fisk)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat