buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
EU: - Sukkerfri brus helt ufarlig

Publisert: 11.jan.2013 04:13
Oppdatert: -
- Sukkerfri brus har ingen skadevirkninger. Slik konkluderer Mattilsynet i EU (EFSA) i en rapport.
EFSA-rapporten bygger på de mest omfattende studier noensinne av søtstoffet aspartam, som brukes i bl.a. brus, desserter, godteri, lettyoghurt, slankemidler og suketter. Mattilsynet i EU sier følgende: - Aspartam er ufarlig. Det finnes imidlertid ett unntak: Personer som lider av den arvelige stoffskiftesykdommen Føllings Sykdom bør ikke utsette seg for aspartam.
- Aspartam er godkjent søtstoff over hele verden, men det er godt å få det bekreftet nok en gang fra EFSA, sier Petter Nome, direktør i Bryggeri- og drikkevareforeningen. - Her handler det om måtehold og sunn fornuft, som på alle andre områder. Sannheten er at den sukkerfrie brusen har vært et av de - viktigste bidragene til bedre folkehelse de siste ti årene. Sukkerforbruket er redusert med 25 prosent på ti år. Mye tyder nå på at det blir satt sluttstrek for mistenkeliggjøringen av den sukkerfrie brusen, sier Nome. (Newswire.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat