buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Farinata
Farinata er en glutenfri spesialitet fra det nordvestlige Italia, og går også under navnene torta di ceci og cecina. Over grensen til Frankrike bytter den navn til socca.

Publisert: 02.jun.2017 11:39
Oppdatert: 02.jun.2017 11:43

Ingredienser 4 porsjoner:

250 g kikertmel

1⁄2 l kaldt vann

2 ss olivenolje

1 ts salt

1⁄2 ts bakepulver

1 ss hakket frisk rosmarin

1⁄2 ts flaksalt

1⁄2 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Visp sammen kikertmel, vann, olje og salt. La stå og svelle i minst 30 minutter, gjerne over natten. Fjern skummet som danner seg på toppen. Røren skal være som en tynn pannekakerøre.

2. La røren få romtemperatur før du begynner å steke. Bland inn hakket rosmarin

3. Forvarm stekeovnen til 230 °C og sett inn en støpejern- eller aluminium-panne slik at den blir ordentlig varm.

4. Ta den varme pannen ut av stekeovnen og ha i noen dråper olivenolje. Hell i ¼ av røren og plasser pannen tilbake i stekeovnen i ca. 10 minutter, eller til farinataen er gjennomstekt og begynner å bli gyllen på toppen.

5. La farinataen gli over på en tallerken og dryss over litt salt, hakket rosmarin og kvernet pepper.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat