buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Fenalår med asparges
Fenalår et tradisjonell norsk mat. Kombinert med asparges i denne enkle retten er den en smaksbombe. Denne retten kan brukes som en del av et tapasbord eller når du har lyst på noe godt.

Publisert: 19.jan.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 6 porsjoner:
12 skiver fenalår
400 g små, fine mandelpotet eller ratte-potet
½ dl god olivenolje
¼ ts nykvernet pepper og ¼ ts salt
2 ss hakkete, friske urter
12 grønne friske asparges
Slik gjør du:
1. Vask potetene godt, skallet skal sitte på. Kok potetene knapt møre i vann. Varm opp oljen og vend dampete poteter i denne. Tilsett salt, pepper og finhakkete urter.
2. Skrell nederste del av aspargesen. Kok, stek eller grill den 3-4 minutter til den er knapt mør.
3. Anrett asparges med skiver av fenalår rundt på porsjonstallerken eller serveringsfat.
Server sammen med poteter og flatbrød.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat