buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Fersk elgsuppe
Elgkjøttet gir kraftig og god smak til denne suppen. Du kan variere med grønnsaker, etter hva som finnes og det du liker. Lag gjerne en dobbel porsjon, så har du ferdig middag til i morgen også.

Publisert: 04.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g grytekjøtt av elg
1 l vann
2 kjøttbuljongterninger
2 skiver kålrot
1/2 knollselleri (sellerirot)
2 gulrøtter
4 poteter
1/2 purre
4 ss hakket frisk kruspersille
1/2 ts pepper

Slik gjør du:
1. Del grytekjøttet i biter, ca. 3 x 3 cm og legg det i en gryte. Tilsett vann og buljongterninger og kok opp. Skum av og la det trekke i ca. 20 minutter.
2. Del kålrot, gulrot, selleri og potet i biter, ca. 2 x 2 cm, og purre i ringer. Ha det i gryta og kok i 10 minutter til grønnsakene er møre.
3. Smak til med pepper og salt, og ha i hakket persille ved servering.
Flatbrød er tradisjonsrikt følge til denne suppen.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat