buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Ferskt kjøtt og suppe
Ferskt kjøtt og suppe er en god gammel tradisjonsrett. Der smakfull, og kan serveres i flere anledninger.

Publisert: 06.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 ¼ kg kokekjøtt av storfe, f.eks. bog eller høyrygg
1 ½ l vann
1 ts salt og ½ ts pepper
1 purreløk
150 g hodekål
3 gulrøtter
100 g knollselleri (sellerirot) eller persillerot
Løksaus:
1 finhakket løk
5 dl buljong eller kjøttkraft
2 ss hvetemel
½ dl vann
2 ts eddik 7 %
3 ts sukker
Slik gjør du:
1. Kok opp vann og legg kjøttstykkene i så hele som mulig. La vannet koke opp igjen og skum godt av.
2. Dryss over salt og legg i det grønne av purren. La det trekke under lokk til kjøttet er mørt, ca. 1.5 time. Skum godt av fettet med en øse.
3. Grønnsakene vaskes, renses og deles i terninger. Kålen strimles fint opp. Ha grønnsakene i gryten. La alt trekke til grønnsakene er møre - ca. 10 minutter. Smak til salt og pepper
4. Mens grønnsakene trekker, sil opp ca. 5 dl kraft fra suppen og lag løksausen. Kok opp løk og kraft. Rør hvetemel ut i kaldt vann, og rør meljevningen inn i kraften. La sausen trekke i ca. 10 minutter. Smak til med eddik, sukker, salt og pepper. Ta opp kjøttet og skjær det i skiver før servering.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat