buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Festmat fra Ottestad

Publisert: 09.mar.2012 04:12
Oppdatert: -
Kokk Hanne Riise fra Ottestad har skrevet festmatbok med lavkarbodronning Sofie Hexeberg.
Dr. Sofie Hexebergs lavkarbosuksess fortsetter! Nå er det kokebok med selskaps- og helgemat som står for tur. Denne gangen har hun med seg den erfarne kokken Hanne Riise fra Ottestad som medforfatter. Sammen gir de leseren oppskrifter på alt fra grillmat til kaker og desserter.
«Frisk med lavkarbo - Selskap og helg» er den fjerde lavkarboken Sofie Hexeberg gir ut. Boken har hun altså skrevet sammen med kokk og medarbeider på Hexebergklinikken, Hanne Riise fra Ottestad. Eksempel på oppskrifter: Salat med chèvre og stekt spekeskinke, Hvitløk-, chili- og ingefærscampi, Fransk oksegryte med blomkålpuré, Innbakt svinefilet med tomatsalat, Hjemmelaget sweet chilisaus, Kylling og chorizospyd, Sellerisalat, Sjokoladedrøm med frossen blåbærkrem, Fransk sjokoladekake, Ostekake med gelélokk og friske jordbær.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat