buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Fetaostpai med reker
 

Publisert: 03.feb.2010 05:00
Oppdatert: -

(Til 1 pai i 22 cm form)
8 flak filodeig (kan kjøpes i de fleste innvandrerbutikker)
3 ss smeltet smør
1 eggeplomme

Fyll
250 g fetaost
250 g rensede reker
2 egg
2 ss naturell yoghurt
1 ss smør
2 vårløk
1 ss hakket dill
I ovn ved 180 grader i ca. 30 minutter

Slik gjør du
Smør en form og legg i 4 filoflak, som er penslet med smeltet smør.
Smuldre osten, hakk rekene og bland det med egg, yoghurt, smør, finkuttede vårløk og dill. Arbeid massen godt sammen og legg den i formen. Dekk med de siste filodeigflakene, som er penslet med smør.

Pensle toppen med eggeplomme og stek paien nederst i ovnen til den er gyllen og sprø.
Tips. Har du engangsgrill med på turen, kan paien varmes på den før servering. Ellers smaker den også godt kald.
(PS: Filodeig er løvtynne flak laget av mel og vann. De selges ofte
dypfryst og du finner dem i forretninger med et godt utvalg av asiatiske råvarer. Tint filodeig må ligge godt pakket i plast eller et fuktig håndkle ellers tørker de og blir umulige å arbeide med. (Eksportutvalget for fisk)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat