buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Fiken, bær og bacon
Denne desserten gir deg en spennende avslutning på måltidet. Fiken, friske bær og blåmuggost servert med glaserte valnøtter og herlig sprøtt bacon.

Publisert: 21.jul.2016 04:01
Oppdatert: 21.jul.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner:

50 g bacon

50 g valnøttkjerner

2 ss olje

2 ss honning

1⁄2 ts salt

1⁄2 kurv jordbær (à 400 g)

1⁄2 pk. bringebær (à 250 g)

2 friske fikener

100 g blåmuggost

Slik gjør du:

1. Ha olje i en varm panne og fres valnøtter raskt. Bland inn honning og dryss over salt. Stek til nøttene har fått en karamellisert farge. Avkjøl.

Tips: Ristete valnøtter kan også lages i ovnen. De er utmerket som snacks.

2. Kutt bacon i små biter. Stek det i en varm stekepanne til det er helt sprøtt. Legg sprøstekt bacon over på et kjøkkenpapir slik at fettet renner av.

3. Del fiken i fire og blåmuggost i pene stykker.

Anrett fiken, blåmuggost og bær på tallerkenene sammen med karamellisert valnøtter. Dryss til slutt over sprøstekt bacon.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat