buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
SANS: Restauranten på Scandic er visuelt innbydende, men vi ble skuffet over maten denne gangen.Foto: Trond Lillebo
 
Fikk ikke helt sansen
Mattest: Vi har spist mye bedre før på Sans på Scandic enn vi gjorde denne gangen.

Publisert: 26.okt.2012 04:13
Oppdatert: -

Har sans for Sans, skrev vi for fire år siden. Da var Sans Bar & Restaurant en nyskapning etter ombyggingen på Scandic, og framsto som en lovende hotellrestaurant.
Men på vårt siste besøk mistet vi atskillig av sansen. For nå framsto dette som like pregløs og upersonlig som slike restauranter gjerne er.
Egentlig er Hamar heldig stilt. På Astoria gir Pepperkværna noe langt mer enn en kan vente av en hotellrestaurant. Og Victoria er i ferd med å få en japansk nyskapning som i hvert fall virker spennende på forhånd.
Sans på Scandic så også ut til å by på noe bra i oppstarten. Desto større ble skuffelsen på vårt siste besøk.
I tillegg til den vanlige menyen, har høyprofilerte Jamie Oliver lånt navnet sitt til Scandic-kjedens trerettersmeny, som nå framstår i høstversjon. Denne består av skogsoppsuppe, lammeskank og en slags tilslørte bondepiker, til 325 kroner.
- Det er jo nærmest en kjempepris, sa den ene, for det er bortimot prisen på en hovedrett på visse andre restauranter.
--Og dessuten er det slik de har det i Frankrike, med en tre-retter som er spesielt rimelig og hyggelig, sa den andre, og syntes plutselig at tirsdagskvelden smilte helt av seg selv.
Men det gikk litt for fort over.
Skogsoppsuppa har gode elementer i seg, men den overdøves av et altfor kraftig saltpreg, som tar luven av alt som egentlig kunne vært godt.
Så var det lammeskanken - en i utgangspunktet overraskende rett, som vanligvis byr på rikelig av god og kraftig lammesmak. Men hva skjer? Av en eller annen grunn er det bortimot umulig å ane at dette er lammekjøtt i det hele tatt. Egentlig er det første gangen noensinne at vi har spist lammekjøtt uten å kunne smake det i det hele tatt. I beste fall, for å se positivt på det, kan det være noe for folk som ikke liker lam.
Men rotgrønnsakene er gode.
Desserten er tilslørte bondepiker, og de er i utgangspunktet supre ikke minst når de avslører seg. Men her er den forunderlig ufrisk, med store harde eplebiter som en burde ha kniv og gaffel for å kunne gå løs på.
- Lurer på hva Jamie Oliver ville sagt til dette, sa den ene.
Den andre lurte ikke en gang.
Blant de positive trekkene ved vårt forrige besøk framhevet vi at det ble solgt glass av de fleste vinene. Slik er det ikke lenger; det ble opplyst at det var kun én rød og en hvit vin som ble servert i glass. Og de var ikke spesielt interessante heller.
Så her er det mye å forbedre.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat