buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Finnbiff
Reinskav, eller Finnbiff - kan gå rett fra fryseren til panna. Finnbiff er et ekte naturprodukt med lange tradisjoner og er enkel å lage. Har du et beger rømme og litt krydder så kan du lage et festmåltid på rekordtid! Hjemmelaget potetmos gjør retten ekstra god.

Publisert: 25.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
500 g reinsdyrskav
2 ss smør til steking
250 g frisk sjampinjong i båter
150 g bacon, i terninger
2 dl vann
3 dl seterrømme
1 dl melk
3 skiver ekte geitost
5 knuste einebær
½ ts tørket timian
1 ts salt og ½ ts pepper
Potetmos:
10 poteter
2 ss smør
3 dl melk
½ ts salt og ½ ts pepper
¼ ts revet muskatnøtt
1 egg
Slik gjør du:
1. Skrell og del potetene i terninger, kok møre. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt. Unngå å koke mosen etter at egget er tilsatt.
2. Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme.
3. Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter.
4. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Serveres gjerne med tyttebærsyltetøy og brokkoli.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat