buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Finnbiff med potetmos
Hjemmelaget potetmos gjør finnbiffen ekstra god.

Publisert: 03.nov.2016 23:30
Oppdatert: 03.nov.2016 23:30

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g reinsdyrskav

2 ss smør til steking

250 g frisk sjampinjong, i båter

150 g bacon i terninger

2 dl vann

3 dl seterrømme

1 dl melk

3 skiver ekte geitost

5 knuste einebær

1/2 ts tørket timian

1 ts salt og 1/2 ts pepper

Potetmos:

10 poteter

2 ss smør

3 dl melk

1/2 ts salt og 1/2 ts pepper

1/4 ts revet muskatnøtt

1 egg

Slik gjør du:

1. Skrell og del potetene i terninger, kok møre. Mos dem og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt. Ikke kok mosen etter at egget er tilsatt.

2. Brun finnbiff, bacon og sopp raskt på sterk varme.

3. Legg det over i gryten. Tilsett vann og la det koke opp, og så trekke i 10 minutter.

4. Tilsett rømme, melk, geitost, knuste einebær og timian og la det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat