buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Fisk- og reke- stuing med paprika

Publisert: 28.sep.2009 08:14
Oppdatert: -
(4 personer)
Bruk den fisken du har tilgang til, alle sorter er like godt.

400 g fiskefilet, f eks flyndre
250 g rensede reker (ca. 500 g med skall)
2 hvitløkbåter, finhakket
1 løk, i tynne ringer
1 rød paprika, i strimler
1 gul paprika, i strimler
2 ss olivenolje
2 ss kapers
4—6 små nypoteter, delt i to
1 dl hvitvin
4 dl fiskekraft (vann+ terning/fond)
salt, pepper
2—3 ss strimlet basilikum
Slik gjør du
Skjær fiskefileten i brede strimler. Rens rekene.
Fres løk, hvitløk og paprika i olje til det er mørt, men ikke brunt.
Tilsett kapers og poteter og hell på vin og kraft. La det hele surre til potetene er møre, ca. 10 minutter.
Legg fisken i gryten og la den trekke i 3—4 minutter. Tilsett rekene og smak retten til med salt og pepper.
Dryss basilikum over og server retten rykende varm, eventuelt med brød til. (Eksportutvalget for fisk)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat